Marc & Co
Marc & Co
Back to Projects

Jungle Studio

  • Completion 2016
  • Awards 2017 Hayes & Scott Award for Small Project Architecture
  • Architecture Angus Munro, Katie Hawgood
  • Structure AD Structures
  • Build MCD Constructions
  • Landscape Steven Clegg
  • Photography Alicia Taylor

Rather than thinking of an office, we imagined the project as a small pavillion in a subtropical garden.  Instead of using a defined brief, the design seeks non-standard archetypal experiences, such as an angled super skinny entry door, a building with no roof, windows with views when lying on the floor, walls and structure that are not straight. The studio offers unique, memorable experiences and is rich in spirit. The experience is a retreat from urban life and a simple relationship to nature.

Contact

marc-and-co

©2021 Marc&Co

Site by Studio Bland

Contact

marc-and-co

©2021 Marc&Co

Site by Studio Bland